TOP10 - ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ DJ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

#1. MIHALIS SAFRAS



Με μεγάλη διαφορά ο καλύτερος Έλληνας DJ για το 2015 με τις περισσότερες διακρίσεις αναγνωρισιμότητας από μέσα όπως τα traxsource, BBC Radio1, DJSounds, Boiler room κτλ. Είναι επίσης ο Έλληνας καλλιτέχνης με τα περισσότερα gigs φέτος στο εξωτερικό σε Ουκρανία, Πολωνία, Ισπανία, Ελβετία, Αγγλία, ΗΠΑ, Γαλλία και πολλές ακόμη, καθώς επίσης έκανε αμέτρητα releases σε κορυφαία labels του πλανήτη, πάντα στο μουσικό του genre τη tech house όπως σε: Material, Viva Music, Glasgow Underground, Saved, Lapsus, Toolroom, Knee Deep in Sound και Definition:Music.


#2. ELIAS TZIKAS

Ο Θεσσαλονικιός DJ διανύει και αυτός μια ανοδική φάση της καριέρας του με πολλά gigs κυρίως στο εξωτερικό (Μαρόκο, Γαλλία, Ισπανία, Μεγάλη Βρετανία, Τουρκία) και μια σειρά από καταπληκτικές δουλειές σε παραγωγικό επίπεδο, που κυκλοφορούν έξω και κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση! Κυκλοφορεί δουλειές του στις  Noir Music, Moda Black, Lapsus Music, Madhouse Records, i Records, Muak Music, Papa Records, Nightbird Music, Plastic City, Editorial, Los Grandes.




#3. SACCAO

Ο Πατρινός καλλιτέχνης, δεν εμφανίστηκε πουθενά στη χώρα του, παρά μόνο στο Ελ.Βενιζέλος για να πετάει σε international gigs! Αστείρευτος σε ενέργεια και παραγωγική ευφυΐα το 2015 ήταν μια από τις καλύτερες χρονιές της καριέρας του με πολλές εμφανίσεις στο εξωτερικό και ακόμη περισσότερα releases σε: Suara , Toolroom, Great Stuff, Cr2, Milk & Sugar, Yoshitoshi,  Enormous Tunes κ.α.

#4. CONSOUL TRAININ



Ο εδώ και 2 χρόνια ξενιτεμένος στο Dubai, Consoul Trainin έχει βρει την ηρεμία του και κυρίως τη παραγωγική του διάθεση πίσω, για να πρωταγωνιστεί στο πλευρό απίστευτων ξένων καλλιτεχνών στο residency του στο Cielo, καθώς και δισκογραφικά σε D:Vision,  No Definition, Universal Music, LouLou Records , Strictly Rhythm US, Prison Entertaiment κ.α.




#5. VANGELIS KOSTOXENAKIS


O Vangelis Kostoxenakis, με πείσμα και δυνατό πιστεύω στις ικανότητες του, έκανε πιο πίσω τη καριέρα του ως Angel Stoxx και συγκεντρώθηκε στην καριέρα του, με το πραγματικό του όνομα και με ήχο σαφώς πιο underground! Η χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερα σημαντική για τον ίδιο, αφού ο μεγάλος Roger Sanchez τον φιλοξένησε στο radioshow του, ετοίμασε συνεργασία μαζί του και έβγαλε πολλές και σημαντικές δισκογραφικές κυκλοφορίες σε μεγάλα tech house labels όπως: Suara, Hope Rec, Kling Klong, Snatch! Κ.α.



#6. AERO CHORD


Ο νεαρός παραγωγός της trap (κυρίως) μουσικής είναι μόλις 25 ετών, πάρα ταυτα έχει παγκόσμια αποδοχή αναγνωρισιμότητας και επιτυχίας στο μουσικό του genre! Από τα μέσα της χρονιάς ζει μόνιμα και παράγει μουσική στις Η.Π.Α. ενώ επισκέπτεται πολύ συχνά και την Αυστραλία!


#7. DINO MFU


Με διαφορά μεγάλη, ο πρωταθλητής των εγχώριων events και ένας από τους πιο δραστήριους Έλληνες Djs / producers με μεγάλο και εντυπωσιακό καλεντάρι εμφανίσεων, παραγωγών και video clips μέσα στο 2015, με συχνές επισκέψεις και εκτός συνόρων κυρίως στα Βαλκάνια αλλά και στις Η.Π.Α.  Στα συν του για φέτος, το restart στη δισκογραφική του εταιρία Zero10 Records και στη δημιουργία μια καινοτόμου ιδέας για νέα παιδιά του χώρου με τίτλο «DJ Survival Concept Course» που έρχεται άμεσα στο 2016!


#8. CJ JEFF



Τον αποκαλούν και «βασιλιά» του dancefloor και ξέρει να το αποδεικνύει σε κάθε gig που συμμετέχει! Η χρονιά ήταν σημαντική για τον jeff, τόσο από πλευράς εμφανίσεων στο εξωτερικό (Γαλλία, Αγγλία, Αμερική και Βραζιλία) – όσο και παραγωγικά – τόσο στο δικό του label την Rythmetic όσο και σε ξένα labels όπως αυτά των: Material, Bedrock & Toolroom.




#9. NICK MARTIN


Έχοντας στο πλάι του έναν σημαντικό Έλληνα manager, έχει στη κυριολεξία παίξει παντού σε κορυφαίο επίπεδο (Las Vegas, Miami, Singapore, Europe) και πάντα στο πλάι με τεράστια ονόματα σαν τον Axwell, Alesso και άλλους! Σε παραγωγικό επίπεδο αυτές τις ημέρες κυκλοφορεί μαζί με τον Deniz Koyu σε ένα πολύ ανεβαστικό edit το κομμάτι του #Red Lion!



#10. ACEJAX




Ο νεαρός Acejax,μόλις 19 ετών έχει ήδη αρχίσει να γίνεται αναγνωρίσιμος όλο και περισσότερο στην Ελλάδα.Τόσο με τις περιοδείες του στο εξωτερικό με τους #1 DJs του πλανήτη Dimitri Vegas & Like Mike & Steve Aoki όσο και με τις εμφανίσεις του στην Αθήνα με Αfrojack και Nervo δείχνει το γιατί αξίζει.

Share this:

, ,

CONVERSATION